top of page

Eiwitten & Proteïne:

Eiwitten en proteïnen zijn belangrijk voor het sporten, omdat ze helpen bij het opbouwen en herstellen van spierweefsel. Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren, die de bouwstenen van spieren zijn. Tijdens het sporten ontstaan er kleine scheurtjes in het spierweefsel, en het lichaam heeft aminozuren nodig om deze scheurtjes te herstellen en de spieren sterker te maken.

Het is aanbevolen voor sporters om eiwitrijke voeding te eten, zoals vlees, vis, gevogelte, eieren, zuivelproducten, noten, zaden, peulvruchten en sojaproducten. Het is ook mogelijk om eiwitshakes en -supplementen te gebruiken om aan de eiwitbehoefte te voldoen.

Een proteïneshake is een populaire manier om extra eiwitten toe te voegen, met name voor mensen die aan krachttraining of andere vormen van intensieve sporten doen. Proteïneshakes zijn gemaakt van eiwitpoeder dat wordt gemengd met water, melk of een andere vloeistof.

Er zijn verschillende soorten proteïnepoeder beschikbaar, waaronder whey-eiwit, caseïne-eiwit en plantaardige eiwitten zoals soja, erwten, rijst of hennep. Whey-eiwit is het meest voorkomende type proteïnepoeder en wordt snel opgenomen door het lichaam.

Bekijk hier een paar van onze favorieten

Body & Fit Whey Essential

550x639.jpg

Whey Essential is de ideale manier om je spieren te voeden en je doelen te blijven nastreven. Of je nu een sportschoolliefhebber, een thuisyogi of een voetbal-, spinning- of klimliefhebber bent, er is altijd een Whey Essential naar jouw smaak.

 Pure Whey Protein Isolate

550x781.jpg

Veel eiwit voor weinig geld. Dat is de Pure Whey Protein Isolate van Power Supplements. Een zuivere, uitstekend oplosbare, lekkere wei-eiwit isolaat met een hoog eiwitpercentage van 90% en een zeer laag vet- en lactosegehalte. En dat voor de laagste prijs in de Benelux! De prijs is zelfs vergelijkbaar met die van goedkope wei-eiwit concentraten (65-80% eiwit).

XXL Nutrition - Whey Delicious

763x1200.jpg

Whey Delicious zit vol met wei-eiwitten, BCAA’s en glutamine en met een eiwitpercentage van 80% werk je gemakkelijk aan een hoge eiwit-inname. Zonder van toegevoegde suikers, en een kleine hoeveelheid zoetstoffen (0,17%), een proteïne shake.

100% Whey Protein
Vanilla Ice Cream

754x1200.jpg

Zoek je een kwalitatieve betaalbare goede eiwitshake? Eentje die ook nog eens heerlijk smaakt? Dan heb je die nu gevonden. Geproduceerd door House of Nutrition met meer dan 35 jaar aan ervaring met het produceren van hoogwaardige supplementen.

bottom of page