top of page

Handdoeken

Sport handdoeken zijn speciaal ontworpen handdoeken die worden gebruikt tijdens het sporten en fitnessen. Ze zijn ontworpen om zweet en vocht op te nemen en kunnen helpen om je huid droog te houden tijdens de training. Daarnaast zijn ze ook handig om apparatuur af te vegen of om op te liggen tijdens oefeningen.

Over het algemeen zijn sport handdoeken een nuttig accessoire voor iedereen die regelmatig sport of fitness. Het kan je helpen om comfortabel en hygiënisch te blijven tijdens de training, en je apparatuur en omgeving schoon te houden.

Twee voorbeelden van goede handdoeken

Fitness

1

Set van 3 - Verkoelende Sporthanddoeken 

Geen last meer van zweten en hitte
Als je het warm krijgt is het heerlijk om jezelf af en toe een verkoelende douche te geven. Met deze sporthanddoek hoef je niet steeds naar een kraantje of een douche te gaan.

2

Adidas Sporthanddoek 

Een grote katoenen adidas handdoek die perfect vocht opneemt. Het product zal werken op het strand, na een douche of training. Gemaakt van lichte badstof versierd met contrasterende drie strepen en het adidas-logo. Dankzij zijn afmetingen (50 x 100 cm) is hij ook perfect voor een verblijf aan het zwembad.

bottom of page