top of page

Herstel & prestaties

Herstel en prestaties zijn twee belangrijke aspecten van sporten. Hieronder staan enkele tips om je herstel te verbeteren en je prestaties te maximaliseren:

  • Eet een uitgebalanceerd dieet: Een uitgebalanceerd dieet met voldoende eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen is essentieel voor zowel prestaties als herstel. Eiwitten zijn vooral belangrijk voor spierherstel en groei.

  • Hydrateer goed: Voldoende water drinken is essentieel voor het herstel van het lichaam na het sporten. Het kan ook helpen om uitputting en spierpijn te voorkomen.

  • Gebruik supplementen: Er zijn verschillende supplementen beschikbaar die kunnen helpen bij het herstel en de prestaties, zoals eiwitpoeder, BCAA's en creatine. Het is belangrijk om deze supplementen verstandig te gebruiken.

 

Door deze tips te volgen, kun je je herstel verbeteren en je prestaties maximaliseren, wat zal bijdragen aan een gezonder en fitter lichaam.

Onze favorieten

Natusport Herstel Shake

Na een intentsieve training of wedstrijd zijn de natuurlijke energievoorraden van het lichaam verbruikt. Speciaal voor na het sporten heeft Natusport daarom hiervoor speciaal een Recovery Shake ontwikkeld. De combinatie van 3 verschillende koolhydraten en een mix aan hoogwaardige eiwitten zorgen voor een optimaal herstel.

ZMA Olimp Sport Nutrition

Olimp Nutrition ZMA bestaat uit 3 ingrediënten: zink, magnesium en vitamine B6. Vaak onbekend bij het grote publiek, maar toch een van de meest nuttige supplementen voor bodybuilding! Stimulatie van de testosteronproductie, verhoogde kwaliteit van de slaap en verbeterde spierfunctie, de voordelen zijn meervoudig om u een vorm van donder te geven!

bottom of page