top of page

Massage & Fysio

Massage- en fysio-attributen zijn hulpmiddelen die worden gebruikt voor het masseren en behandelen van spieren en weefsels, het verlichten van pijn en het bevorderen van genezing. Ze zijn ontworpen om de effectiviteit en nauwkeurigheid van fysiotherapeutische behandelingen te verbeteren en kunnen door zowel professionals als amateurs worden gebruikt.
Er zijn veel massage- en fysio-attributen beschikbaar, elk met hun eigen specifieke toepassingen en voordelen. Het is belangrijk om de juiste hulpmiddelen te kiezen die passen bij je individuele behoeften en doelen. Als je niet zeker weet welke massage- of fysio-attributen het beste zijn voor jou, raadpleeg dan een fysiotherapeut of een professionele massagetherapeut.

Wat kun je allemaal zelf?

stoelmassage apparaat

7. Massage-kussen

Bevestig het apparaat aan je (bureau)stoel en ervaar een diepe Shiatsu massage. Het apparaat heeft vier massagekoppen met warmtefunctie voor een ontspannen ervaring. 

rugmassage

4. Massage Stick

Met deze Thera Cane van Apeiron kunt u gemakkelijk ieder deel van uw lichaam masseren om spierpijn, stijfheid en spanningen te behandelen.

hoe ga je om met spierpijn

1. Foam Roller 

Met behulp van de foam roller en massage bal kunt u gericht (spier)pijnklachten verminderen en herstel bevorderen. Op deze manier kunt u altijd fijn sporten en bewegen!

kniemassage pro

6. Knie Massage Pro

De Luxari Knie Massage Pro biedt een innovatieve en effectieve manier om uw knieën te masseren en pijn te verminderen. Met de geavanceerde technologie en instelbare massageniveaus kunt u de massage aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren.

tape om spieren te verzorgen

3. Kinesiologische Tape

Ervaar een kinesiologietape met een maximaal gevoelseffect: Door de waterdichte samenstelling van ademend katoen en tot 150 rekbare elasthaan voelen onze kinesiotapes aan als een tweede huid!

rugpostuur straightner

5. Shoulder Brace

Ga door het leven met je schouders naar achteren en je kin omhoog. De Shoulder Brace Pro Postuur Verbeteraar & Rug Corrector gaat je daarbij helpen.

massagegun om zelf spieren te masseren

2. Massage Gun

Agermann's nieuw ontwikkelde product maakt gebruik van een nieuw ontwerp met de nieuwste technologieën. Met deze vernieuwde technologieën dringt het massageapparaat tot 80% dieper door in de spieren ten opzichte van andere massageapparaten. 

bottom of page