top of page

Meetapparatuur

Meetapparatuur voor sporters kan helpen bij het monitoren en verbeteren van prestaties, het verminderen van blessures en het bereiken van trainingsdoelen. Hier zijn enkele voorbeelden van meetapparatuur die nuttig kan zijn voor sporters:

  • Hartslagmeter: Een hartslagmeter is een apparaat dat de hartslag van een sporter meet. Het kan helpen om de trainingsintensiteit te bepalen en ervoor te zorgen dat de sporter binnen een bepaalde hartslagzone blijft om het meeste uit de training te halen.

  • Stappenteller: Een stappenteller meet het aantal stappen dat een sporter zet. Het kan helpen om de dagelijkse fysieke activiteit te volgen en te zorgen dat de sporter voldoende beweegt.

  • Een smartwatch is een handig hulpmiddel voor het sporten omdat het verschillende functies biedt die je prestaties en voortgang bijhouden.

  • Lichaamsvetmeter: Een lichaamsvetmeter meet het lichaamsvetpercentage van een sporter. Het kan helpen om de lichaamssamenstelling te monitoren en te zorgen dat de sporter zich op de juiste manier voedt en traint.

  • Bewegingsanalyse: Bewegingsanalyse meet de bewegingen van het lichaam tijdens het sporten. Het kan helpen om technische fouten te identificeren en te verbeteren om blessures te voorkomen en de prestaties te verbeteren.

  • Kracht- en weerstandsmeetapparatuur: Meetapparatuur voor kracht- en weerstandstraining kan de sporter helpen om de prestaties te verbeteren door de voortgang van de training te meten en te zorgen dat de sporter voldoende weerstand gebruikt om de spieren te trainen. Voorbeelden van deze apparatuur zijn gewichtsschijven, halters en weerstandsbanden.

Polar H10  BLE ANT+

Hartslagsensor

Wahoo TICKR Fit

Hartslagmeter

BOZEERA PRO  Vetmeter

Huidplooimeter

520x840
Stappenteller

Xiao mi look a like

bottom of page