top of page
  • BodyAndSport.nl

Marley Spoon: Gemakkelijk en Gezond

Marley Spoon is een maaltijdbezorgdienst die gezonde en heerlijke maaltijden aanbiedt wat je gemakkelijk thuis kan bereiden. Het bedrijf is in 2014 opgericht door Fabian Siegel en Till Neatby. Vanaf dat moment Marley Spoon een sterke aanwezigheid opgebouwd in de maaltijdbezorgingsindustrie.


Het concept van Marley Spoon is eenvoudig: het bedrijf levert alle ingrediënten en recepten die nodig zijn om thuis een maaltijd te bereiden. Het assortiment bij Marley Spoon is erg breed, daarnaast kan je een persoonlijke voorkeur instellen op hun website. Heb je een lekker recept uitgekozen? Dan wordt de maaltijd bezorgd op de dag die jij wil.


Wat Marley Spoon onderscheidt van andere maaltijdbezorgdiensten is de focus op verse en duurzame ingrediënten van hoge kwaliteit. Daarnaast werkt het bedrijf samen met lokale producenten om hun te ondersteunen. Marley Spoon is ook transparant over de herkomst van zijn ingrediënten en biedt informatie over de producenten en leveranciers op zijn website. Zodat je precies weet wat je vanavond eet.


Naast alle lekkere recepten, is Marly Spoon ook geschikt voor allerlei dieetvoorkeuren. Daarnaast biedt het bedrijf ook allerlei opties voor Vegetariërs en Veganisten, evenals maaltijden voor mensen met specifieke voedingsbehoeften, zoals glutenvrij en zuivelvrij.


Een ander voordeel van Marley Spoon is het gemak van de service. Je hoeft niet te bedenken wat je gaat eten en je hoeft de deur niet uit om boodschappen te gaan doen, ideaal toch? Marley Spoon neemt deze taken uit handen en biedt een volledig samengestelde maaltijd, inclusief de ingrediënten en een gedetailleerd recept. Dit maakt het koken van gezonde en heerlijke maaltijden gemakkelijker dan ooit tevoren.


Tegenwoordig is milieubewust zijn een belangrijk onderdeel, zo ook voor Marley Spoon. Marley Spoon wil weinig afval produceren. Het bedrijf gebruikt bijvoorbeeld herbruikbare verpakkingen en biedt instructies voor het recyclen van de verpakkingen die niet herbruikbaar zijn.


Als je het mij vraag is Marley Spoon een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar gemakkelijke, gezonde en heerlijke maaltijd. Met verse ingrediënten, een breed scala aan recepten en een milieuvriendelijke aanpak, is het geen wonder dat Marley Spoon een populair bedrijf is.


Bekijk ook onze pagina over Gezonde Voeding.9 views0 comments
bottom of page