top of page
  • BodyAndSport.nl

Wat biedt ikstopwel.nl?

Beginnen met roken is erg simpel maar ervan afkomen is ontzettend lastig. Daarom is de website IkStopWel.nl ontwikkeld. IkStopWel bestaat inmiddels al 12 jaar, bijna 10.000 mensen zijn via deze weg gestopt met roken en 89% hiervan is gestopt voor altijd. Dit zijn ontzettende mooie aantallen en jij kan hierbij horen! De website van IkStopWel is voorzien van ervaring van gestopte rokers, blogs, online cursus en een e-book om te stoppen met roken.


De onlinecursus die wordt aangeboden op IkStopWel.nl. Deze cursus biedt persoonlijke coaching en begeleiding om je te helpen bij het stoppen met roken. De cursus duurt 10 dagen en is gebaseerd op de principes van het stoppen met roken. Tijdens de cursus leer je hoe je je denkpatroon kunt doorbreken en hoe je kunt omgaan met de ontwenningsverschijnselen. De cursus is voorzien van een gestructureerde aanpak die al voor vele mensen heeft gewerkt. De cursus biedt ook tips en adviezen voor het behouden van een gezonde levensstijl na het stoppen met roken.


Mocht je de cursus niet helemaal jouw ding zijn dan hebben ze ook nog een boek geschreven. Het boek dat wordt aangeboden op IkStopWel.nl en heet 'Stoppen met roken'. Dit boek is al jaren een bestseller en heeft al duizenden mensen geholpen om definitief te stoppen met roken. In het boek wordt uitgelegd hoe het denkpatroon van een roker werkt en hoe je dit patroon kunt doorbreken. Het boek biedt praktische tips en adviezen om te stoppen met roken en om te voorkomen dat je terugvalt in je oude gewoonten.


Het stoppen met roken is niet eenvoudig, maar met de juiste hulpmiddelen en ondersteuning is het zeker haalbaar. Het boek en de onlinecursus van IkStopWel.nl zijn beide goede opties voor mensen die definitief willen stoppen met roken. Welke optie je ook kiest, het belangrijkste is dat je gemotiveerd blijft en dat je gelooft dat je kunt stoppen met roken.


Bekijk ook onze pagina voor educatie. En vindt nog veel meer partijen die je kunnen helpen bij het bereiken van je doelen!
1 view0 comments
bottom of page