top of page
 • BodyAndSport.nl

Wat zit er in de RIPPED PRE-WORKOUT van body and fit? En hoe werken deze stoffen?

Updated: Apr 28

De Ripped Pre-Workout van Body en Fit bevat verschillende ingrediënten die bedoeld zijn om de prestaties en energie te verbeteren tijdens het sporten. Hieronder zal ik kort uitleggen wat deze ingrediënten zijn en hoe ze werken:


 1. Creatine monohydraat: Creatine is een stof die van nature voorkomt in ons lichaam en een belangrijke rol speelt bij het leveren van energie aan de spieren. Door het supplementeren van creatine kan de beschikbaarheid van energie voor de spieren verhoogd worden, waardoor de prestaties verbeteren.

 2. Beta-alanine: Beta-alanine is een aminozuur dat helpt bij het verlagen van de zuurgraad in de spieren, waardoor vermoeidheid en spierpijn verminderd kunnen worden. Dit kan resulteren in betere prestaties en meer herhalingen tijdens een training.

 3. L-arginine alfa-ketoglutaraat: L-arginine is een aminozuur dat betrokken is bij de productie van stikstofmonoxide (NO) in ons lichaam. NO zorgt er voor dat de bloedvaten vergroot worden, waardoor er meer bloed en zuurstof naar de spieren kan stromen. Dit kan leiden tot betere prestaties en minder vermoeidheid

 4. Taurine: Taurine is een aminozuur dat betrokken is bij verschillende fysiologische processen in ons lichaam, waaronder de spierfunctie. Het kan ook helpen bij het verminderen van spierschade en vermoeidheid tijdens het sporten.

 5. Cafeïne anhydrous: Cafeïne is een stimulerend middel dat de alertheid en focus kan verbeteren, evenals de stofwisseling kan verhogen. Dit kan leiden tot betere prestaties en meer energie tijdens een training.

 6. Groene thee-extract: Groene thee bevat catechines, waaronder epigallocatechinegallaat (EGCG), die de stofwisseling kunnen verhogen en vetverbranding kunnen bevorderen.

 7. L-tyrosine: L-tyrosine is een aminozuur dat kan helpen bij het verminderen van stress en vermoeidheid, en de mentale focus kan verbeteren.

 8. Theobromine: Theobromine is een stof die voorkomt in cacao en kan helpen bij het verbeteren van de bloedstroom en het uithoudingsvermogen.

 9. Capsicumextract: Capsicumextract wordt gewonnen uit paprika en kan de stofwisseling verhogen, waardoor de vetverbranding kan worden gestimuleerd.

 10. Vitamine B6 en B12: Deze vitamines zijn betrokken bij de energiestofwisseling in ons lichaam en kunnen helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van de mentale focus.

Het is belangrijk om te onthouden dat de werking van pre-workout supplementen kan variëren afhankelijk van het individu en dat het belangrijk is om de aanbevolen doseringen te volgen en niet meer te nemen dan aanbevolen.


11 views0 comments
bottom of page