top of page
Fitness

Pre-Workout

Pre-workout sportvoeding is ontworpen om atleten te voorzien van energie, uithoudingsvermogen, focus en prestatieverbetering tijdens hun training of wedstrijd. Pre-workout supplementen bevatten meestal ingrediënten zoals cafeïne, beta-alanine, creatine, B-vitamines, aminozuren en andere stimulerende middelen om de prestaties te verbeteren en vermoeidheid te verminderen.

 

Cafeïne is een veelvoorkomend ingrediënt in pre-workout supplementen vanwege het stimulerende effect op het centrale zenuwstelsel, waardoor de alertheid, energie en focus verbeteren tijdens de training. Beta-alanine is een aminozuur dat de niveaus van carnosine in de spieren verhoogt, wat helpt om de spiervermoeidheid te verminderen en de trainingscapaciteit te verhogen. Creatine is een andere veelvoorkomende stof in pre-workout supplementen omdat het de spierkracht, -vermogen en -uithoudingsvermogen kan verhogen.

Onze Favorieten

Body & Fit Ripped

1200x1200.jpg

Iedereen traint voor een ander doel. Maar allemaal willen we deze het liefst maximaal en zo snel mogelijk bereiken.  Pas echter wel goed op! Ripped Pre-Workout is zwaar gedoseerd. 

Rebuild Nutrition 

875x1200.jpg

Met maar liefst 5 espresso's erin aan cafeïne en verder alleen de meest werkzame ingrediënten in een hoge dosering heeft ontwikkeld is de kwalitatieve pre-workout van Rebuild Nutrition een ware uitkomst. 

FTW Nutrition 

1200x1200.jpg

 Dit is een pre workout die jouw dat extra zetje in de rug geeft tijdens de training sessie, maar die niet gepaard gaat met een energie dip, zoals het geval is bij veel andere pre workout supplementen. 

XXL Nutrition - Supersized

1176x1200.jpg

Wat is Supersized? Supersized is een complete pre-workout, speciaal samengesteld om alle voordelen van een pre workout optimaal te ervaren. Het bevat alle stoffen voor je training en volop voedingsstoffen. 

XXL Nutrition - Blast!

1200x1132.jpg

Maak je graag gebruik van een pre-workout supplement, maar krijg je een opgejaagd en zenuwachtig gevoel van cafeïne die hierin vaak verwerkt is? Dan is Blast! Pre Workout caffeine free voor jou!

XXL Nutrition - Women's Pre Workout

766x1200.jpg

XXL Nutrition - Women's Pre Workout 

Speciaal voor vrouwen.

bottom of page