top of page

Maaltijd-pakketten:

Maaltijdpakketten zijn kant-en-klare maaltijden die worden samengesteld en geleverd in een pakket. Ze zijn ontworpen om het koken gemakkelijker te maken en bevatten alle ingrediënten die nodig zijn om een complete maaltijd te bereiden, inclusief receptinstructies.

 

Vaak zijn maaltijdpakketten gevarieerd en gezond, met ingrediënten zoals verse groenten, mager vlees of vis, granen, pasta's en sauzen.

 

Maaltijdpakketten zijn makkelijk vooral bij drukbezette mensen die geen tijd hebben om boodschappen te doen of om een maaltijd vanaf nul te bereiden. Het is ook een handige optie voor mensen die niet zeker zijn van hun kookvaardigheden en graag stap-voor-stap instructies volgen.

Er zijn verschillende soorten maaltijdpakketten beschikbaar, waaronder vegetarische, veganistische, glutenvrije en paleo-opties.

supllementen om gezond sterker te worden

Marley Spoon

Kies wekelijks uit 40 nieuwe, creatieve recepten van ons menu. Binnen onze 5 categorieën zit er voor iedereen wat lekkers bij: vegetarisch, vlees & vis, snel & simpel, kindvriendelijk of gezond. De keuze is aan jou!

2

Ontbijtjes

X-OATS-LEKKERE ONTBIJTSHAKE-hoog in proteïne, laag in suiker

3

Proteine Pizza

De lekkerste high protein pizza's, die ook nog eens lager in 

koolhydraten zijn, bak je nu zelf in een handomdraai met de

Body & Fit Protein Pizza(bodem) mix. 

Naar behoefte beleggen met je favoriete beleg, 

afbakken en klaar! 

4

Proteinepancakes

Bak nu zelf heerlijke Eiwit Pannenkoeken in Amerikaanse stijl. Deze eiwit pannenkoeken zijn zeer gemakkelijk te bakken en fantastisch van smaak. Zowel warm als koud heerlijk. Onze American Protein Pancakes zijn ideaal op elk 
moment: ontbijt, lunch, avondeten of tussendoor. 

bottom of page