top of page

Uithoudingsvermogen:

Er zijn verschillende supplementen die kunnen helpen bij het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Hier zijn enkele van de meest populaire supplementen voor uithoudingsvermogen:

  • Creatine: Creatine is een stof die van nature in het lichaam voorkomt en kan helpen bij het verbeteren van het uithoudingsvermogen, vooral bij korte en intensieve inspanningen.

  • Beta-alanine: Beta-alanine is een aminozuur dat kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van het uithoudingsvermogen, vooral bij activiteiten met hoge intensiteit en korte duur.

  • Cafeïne: Cafeïne kan helpen bij het verhogen van de alertheid en het verminderen van vermoeidheid, waardoor het uithoudingsvermogen wordt verbeterd. Cafeïne kan worden gevonden in koffie, thee, energiedranken en supplementen.

  • Nitraat: Nitraat is een stof die van nature voorkomt in bepaalde groenten, zoals spinazie en bieten, en kan helpen bij het verbeteren van het uithoudingsvermogen door de zuurstofopname en de bloedstroom te verhogen.

  • Elektrolyten: Elektrolyten, zoals natrium, kalium en magnesium, zijn essentieel voor een goede hydratatie en kunnen helpen bij het verbeteren van het uithoudingsvermogen, vooral bij activiteiten met hoge intensiteit en langere duur.

Testosteron Supplement Male Factor 3

Maca, Arginine, Pycnogenol, Zink & Selenium- Fitheid, Spierkracht, Uithoudingsvermogen - Mannelijke Potentie - ReAge

Highsky Pre-Workout

Langere Uithoudingsvermogen - Maximale Uit Je Training - Scherpe Focus - 300g Smaak Tropical

FDBRO Trainingsmasker

Hardlopen Zuurstofmasker - afvallen training Mask- ademhalingsmasker - Sportmasker | Trainen Met Een Zuurstofmasker Voor Betere Prestaties

bottom of page