top of page

The Full Story

Vitamines:

Vitamines zijn organische verbindingen die essentieel zijn voor normale groei, ontwikkeling en functioneren van het lichaam. Ze zijn nodig in kleine hoeveelheden en kunnen niet worden gesynthetiseerd door het lichaam, dus ze moeten worden verkregen uit voeding of supplementen.

Er zijn twee soorten vitamines: vetoplosbare vitamines (A, D, E en K) en wateroplosbare vitamines (B-vitamines en vitamine C).

Vetoplosbare vitamines worden opgeslagen in de vetweefsels en lever van het lichaam en kunnen zich ophopen tot toxische niveaus als ze in overmaat worden geconsumeerd. Wateroplosbare vitamines worden niet in dezelfde mate opgeslagen in het lichaam als vetoplosbare vitamines.

1200x799.jpg

Aligma Spirulina - Poeder - Biologisch

Wil je meer energie en fysieke balans? Het voedingssupplement Spirulina is een zeer rijke en natuurlijke bron aan vitamines en mineralen. Spirulina wordt ook wel een superfood genoemd en is een zoutwateralg. De alg is zeer rijk aan vitamine A, C, E, K, B1, B2 en B6 en bevat onder andere calcium, magnesium en ijzer. Bovendien bevat Spirulina meer dan 100 voedingsstoffen. Dit maakt Spirulina een zeer compleet supplement waarmee je in één keer kunt genieten van positieve effecten op de gezondheid, zowel voor mens als dier.

791x1200.jpg

Vitalize MultiGold Compleet

MultiGold Compleet. Deze formule bevat een evenwichtige samenstelling van alle vitaminen, waaronder veel B-vitaminen in actieve vorm, mineralen, spoorelementen en bio-actieve stoffen. Door deze optimaal uitgebalanceerde samenstelling is deze multi goed opneembaar.

584x1200.jpg

Lucovitaal Vitamine Gummies Multi+ A tot Z 

De Lucovotaal Multi+ A-Z gummies zijn speciaal samengesteld voor volwassenen en bevatten vitamines en mineralen van A tot en met Zink. Vitamine C zorgt voor een goede weerstand, Vitamine D ondersteunt de botten en B12 zorgt voor ondersteuning van het energieniveau. De gummies zijn daarnaast suikervrij en bevatten een aardbeiensmaak. Bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

124x147.jpg

Vitakruid Combi 6000

Inname van vitamine B12 via het mondslijmvlies (onder de tong) zorgt voor een optimale opname van vitamine B12. Zowel de vorm methylcobalamine als de vorm adenosylcobalamine zijn de biologisch actieve vorm van B12 en goed opneembaar. Deze hoge doseringen In combinatie met folaat (biologisch actieve vorm van foliumzuur) dragen bij aan een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen een normaal functioneren van het zenuwstelsel en van het geheugen. In tegenstelling tot vrijwel alle andere supplementen met foliumzuur op de markt is hier uitsluitend gebruik gemaakt van de meest biologisch actieve vorm namelijk 5-MTHF. 

bottom of page