top of page

Weight gainer

Een weight gainer is een supplement dat is ontworpen om mensen te helpen bij het aankomen van gewicht en spiermassa. Het is vooral bedoeld voor mensen die moeite hebben om voldoende calorieën binnen te krijgen via hun normale dieet en die extra calorieën nodig hebben om spiermassa op te bouwen.


Weight gainers bevatten over het algemeen een combinatie van koolhydraten, eiwitten en vetten om de calorie-inname te verhogen en de spiergroei te stimuleren. Ze kunnen ook andere toegevoegde voedingsstoffen bevatten, zoals vitamines, mineralen, creatine en aminozuren.
 

Het is belangrijk om op te merken dat hoewel weight gainers nuttig kunnen zijn om calorieën en voedingsstoffen aan je dieet toe te voegen, het gebruik ervan moet worden gecombineerd met een regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet om optimale resultaten te bereiken.

Onze favorieten

Optimum Nutrition Serious Mass 

Serious Mass is aangevuld met creatinemonohydraat, glutamine, inositol en choline. Deze Weight Gainer is daarom ideaal voor gewichtstoename en ontzettend geschikt voor verzorging van het lichaam met een hoge energiebehoefte.

Body & Fit Mass Perfection 

Waar andere Weight Gainers veredelde suikerbommen zijn pompt Mass Perfection in elke shake de juiste verhouding koolhydraten en eiwitten. Eigenlijk is de term Weight Gainer ook niet de juiste benaming of categorie voor Mass Perfection. Mass Perfection is puur "Super Food” voor je lichaam. 

XXL Nutrition - Weight Gainer

Weight Gainer Voor iedereen die moeite heeft met aankomen in gewicht is er Weight Gainer van XXL Nutrition. Deze krachtpatser komt in een verpakking van 2500 gram en bevat de ideale samenstelling voor verantwoorde gewichtstoename. 

bottom of page